Šaltalankių sirupas, Genutės Uogainė 300 ml.

  • Kraunamos nuotraukos
    400 su PVM
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 
    Gamintojas
    Genutės uogainė
  • Kilmės šalis: Lietuva

    Talpa: 300 ml.

     

    Sudėtis: šaltalankiai 50 %, cukrus 50%.

    Šaltalankių vaisiai yra vitaminų ir kitų veikliųjų medžiagų arsenalas. Juose yra vitaminų C, B, P, E, PP, folio rūgšties, karotinoidų, sacharidų, organinių rūgščių (citrinų, obuolių, vyno, sviesto), raugų. Šaltalankiuose ypač daug vitamino C (100 g – apie 500 mg, t. y. visa dienos norma). Taip pat gausu cholino, nikelio, mangano, geležies, fosforo, flavanoidų, vitaminų B1 ir B2, P, E ir K. Šaltalankiai yra puikus antioksidantas: saugo nuo laisvųjų radikalų, stabdo senėjimą (turi medžiagų, suteikiančių odai elastingumo, neleidžiančių rastis raukšlėms), taip pat skatina atsinaujinti ląsteles, stiprina organizmo atsparumą. Šaltalankius tinka vartoti esant avitaminozei, mažakraujystei, kai sumažėjęs skrandžio rūgštingumas.
    Šaltalankių sirupas ypač tinka arbatoms, jis yra kiek saldesnis nei tyrė, tad šį produktą ypač mėgsta besirenkantys saldesnes arbatas.

    100g. produkto energetinė ir maistinė vertė: 887 kJ/ 212 kcal; riebalai – 0,05 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 0,01 g; angliavandeniai – 51,55 g, iš kurių cukrų – 45,88g, baltymai – 0,35 g, druska - 0 g.

    Laikymo sąlygos: +5…+25 °C temperatūroje
    Alergenai: nėra.