Šaltalankių tyrė, Genutės Uogainė 330 ml.

  • Kraunamos nuotraukos
    400 su PVM
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 
    Gamintojas
    Genutės uogainė
  • Kilmės šalis: Lietuva

    Talpa: 330 ml.

     

    Sudėtis: šaltalankiai 50 %, cukrus 50%.

    Šaltalankių vaisiai yra vitaminų ir kitų veikliųjų medžiagų arsenalas. Juose yra vitaminų C, B, P, E, PP, folio rūgšties, karotinoidų, sacharidų, organinių rūgščių (citrinų, obuolių, vyno, sviesto), raugų. Šaltalankiuose ypač daug vitamino C (100 g – apie 500 mg, t. y. visa dienos norma). Taip pat gausu cholino, nikelio, mangano, geležies, fosforo, flavanoidų, vitaminų B1 ir B2, P, E ir K. Šaltalankiai yra puikus antioksidantas: saugo nuo laisvųjų radikalų, stabdo senėjimą (turi medžiagų, suteikiančių odai elastingumo, neleidžiančių rastis raukšlėms), taip pat skatina atsinaujinti ląsteles, stiprina organizmo atsparumą. Šaltalankius tinka vartoti esant avitaminozei, mažakraujystei, kai sumažėjęs skrandžio rūgštingumas.
    Šaltalankių tyrė puikiai tinka arbatoms, natūralaus jogurto gardinimui, su įvairiomis uogomis ar tiesiog vartojant po šaukštelį profilaktiniam imuniteto stiprinimui.

    100g. produkto energetinė ir maistinė vertė: 633 kJ/ 151 kcal; riebalai – 0,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 0,02 g; angliavandeniai – 36,7 g, iš kurių cukrų – 35,18g, baltymai – 0,5 g, druska – 0,01 g.

    Laikymo sąlygos: +5…+25 °C temperatūroje
    Alergenai: nėra.