Prekių katalogas

Ožkos pieno sūris šviežia "Spira", R. Ilinauskaitės ūkis 180 g.

  • Kraunamos nuotraukos
    325 su PVM
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 
    Gamintojas
    R.Ilinauskaitės ūkis
  • Kilmės šalis: Lietuva
    Svoris: apie 180 gr. 

     

    Vakaro pienas brandinamas su raugu, ryte sumaišomas su šviežiu ožkos pienu, pašildomas iki +23 °C temp. Pienas rauginamas dar 2-4 val. su bakterijomis, kad užrūgštėtų. Papildomai įdėjus fermento prasideda traukinimas. Po 24 val. masė atsargiai išpilstoma samčiu į skirtingas formeles. Kelis kartus per dieną sūriai vartomi ir laikomi ant grotelių, kol nuvarva išrūgos.

    ​Šviežia „Spira“ nėra nei sūdyta, nei saldinta. Tad Jūsų pasirinkimas, ar naudoti desertui su šviežiomis uogomis, medumi ar savo išsivirta uogiene. Sūrininkas Valdas ją valgo su trintomis Čepkelių spanguolėmis. Norint valgyti salotas su ožkos pieno „Spira“, tereikia šį sūrį apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir pagardinti truputėliu druskos su juodaisiais pipirais. 

    Sudėtis: Ožkos pienas, išrūgos.