Prekių katalogas

Tradicinė Matcha arbata, 40 g

  • Tradicinė Matcha arbata, 40 g

    1275 su PVM
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 
  • Kilmės šalis: Japonija
    Svoris: 40 g

    • Tinka veganams
    • Tencha arbatos lapeliai sumalti į miltelius
    • Vitaminų A, B, C, E šaltinis
    • Gausu kalcio, kalio, geležies ir magnio 

    Tradicinė Matcha arbata dažniausiai naudojama gaminti Matcha latte ar pagardinti kokteilius, desertus, košes, jogurtus, tačiau be abejo puikiai tinkama gerti kaip yprastą arbatą – užpylus karštu vandeniu. Ši arbata turi sodresnį skonį, kadangi jos lapeliai yra labiau subrendę. 

    Kuo Matcha yra naudinga?

    Gausus antioksidantų šaltinis: Matcha turi daug antioksidacinių savybių, kurios leidžia mažinti streso sukeliamą žalą. Skirtingi tyrimai parodė, kad vienas puodelis Matchos turi maždaug 5-10 kartų didesnę antioksidantų koncentraciją negu yprastos arbatos.
    Energijos šaltinis: Matcha arbata pasižymi natūraliu kofeinu, kuris išsiskiria lėtai, tolygiai ir taip leidžia visa dieną išlikti energingu. Skirtingai nei kavos suteikiama vienkartinė energija, matchos suteikiama energija ateina lėtai, o tai yra priežastis, dėl ko matcha suteikia ramaus budrumo jausmą, todėl puikiai tinka žmonėms, kurie sunkiai toleruoja kofeiną ir ieško kuo pakeisti kavą.

    • Gerina smegenų veiklą
    • Gerina medžiagų apykaitą
    • Vitaminų A, B, C, E šaltinis
    • Mineralų – kalcio, kalio, geležies ir magnio šaltinis

    Kaip paruošti Matcha?

    Į puodelį įberkite pusę arbatinio šaukštelio (2g) Matcha Traditional arbatos. Įpilkite šiek tiek karšto (60-80 °C) vandens. (50-70ml) SVARBU: vanduo neturėtų būti per karštas! Suplakite naudodami bambukinį arba elektrinį plaktuvą. Susidarius putai, papildykite vandeniu arba pasirinktu pienu. Rekomenduojama maždaug 150-200ml naudojant 2g Matcha porciją. Išmaišykite ir mėgaukitės. Skanaus!