Vaškainis

  • KAS YRA VAŠKAINIS?

    Vaškainis yra aplinkai ir žmogui draugiška maisto vyniojimo drobelė. Sukurta duonai, sūriams, daržovėms ir žolelėms vynioti bei išsaugoti geriausias jų savybes. Alternatyva įprastinėms vienkartinėms plastmasės ir aliuminio plėvelėms.

    Drobelė lengvai valoma, daugkartinio naudojimo, pagaminta iš 100% biologiškai irių medžiagų: sertifikuotos ekologiškos medvilnės, bičių vaško, Simondsijų sėklų aliejaus ir pušies sakų.

    KAIP NAUDOTI?

    Kepate namie duoną ar sausainius? Ko nesuvalgėte, įvyniokite į vaškainį - kepiniai net po kelių dienų bus minkšti. Lankėtės ūkininkų turgelyje, nusipirkote sūrio, bet per vakarą visko neįveikėte? Susukite į vaškainį - sūris ilgiau išliks šviežias. Tinka vynioti daržoves, vaisius, žoleles ir prieskonius. Į vaškainį susuktus produktus galima laikyti tiek kambario temperatūroje, tiek šaldytuve ar šaldymo kameroje.

    Vaškainis tinkamas vynioti visus maisto produktus, išskyrus žalią mėsą, žalią žuvį, ir produktus, turinčius daug rūgšties - pavyzdžiui, perpjautą citriną. Šiuos produktus dėkite į dubenėlį, kurį uždenkite vaškainiu - naudositės geriausiomis vaškainio savybėmis ir jo nepažeisite.

    KAIP PRIŽIŪRĖTI?

    Po naudojimo, švelniai nuvalykite vaškainį drėgnu skudurėliu. Jeigu vyniojote riebius produktus - švelniai nuplaukite įprastiniu indų plovikliu. Plovimui naudokite drungną vandenį, netrinkite vaškainio aštriais daiktas, nemirkykite, venkite sąlyčio su karštais paviršiais ir rūgštimi. Netinka plauti indaplovėje, nenaudoti mikrobangų krosnelėje.

    Prekių nėra.