Gardulis
-
Gardulio mėsos produktai:
- Lietuvos tautinio paveldo pripažinimą gavę produktai: "Sertifikuotų tautinio paveldo produktų (vytintų, rūkytų mėsos produktų) tradiciniai amatininkai, senojo mėsos apdirbimo, apdorojimo, perdirbimo amato puoselėtojai".
- Laikantis visų Sūduvos (Suvalkijos) krašto kulinarinių tradicijų pagaminti mėsos produktai, išsaugoję visą šiam kraštui būdingą kokybę ir skonį. Daugiau apie Sūduvos krašto patiekalus...
- Pagaminti pagal Sūduvos dvaruose aptiktus receptus ir aprašytus gamybos būdus.
- Sveiki mėsos produktai, savo sudėtyje neturintys kenksmingų ar alergijas sukeliančių priedų.
- Gardūs, kvapnūs ir natūralūs, sukaupę ilgametę mūsų šalies kulinarinę patirtį, dešimtmečiais buvę pamiršti, ieškant greitesnių sprendimų, bet vėl prikelti Jūsų stalui.