Kombučia Su kadagiais ir citrina, BūkČia 330 ml.
Kombučia Su kadagiais ir citrina, BūkČia 330 ml.
250€ su PVM+ 010€ taros užstatasŠią prekę turime sandėlyje.GamintojasBūkčia KombučiaKilmės šalisŽr.ant pakuotėsTiekėjasŽr.ant pakuotės-
Kilmės šalis: Lietuva
Talpa: 330 ml.
Kiekis: 1 vnt..„Netikėtas gaivus lengvumas“
Kadagių bei citrinų skonio “Būkčia” kombučia. Tai vasaros hitas, populiarus ir rudenį. Pats lengviausias ir gaiviausias skonis, turintis nedaug cukraus bei nustebinantis savo subtilumu, turint omenyje, kad jame yra rūsčiųjų kadagių. Drąsiai duodame šį skonį bet kam, kas niekada nėra ragavęs kombučios. Joje jaučiasi labai nedaug fermentacijos metu susidariusio papildomo poskonio ir aromato, dėl to mėgstame įsipylę į stiklinę pasimėgauti išraiškingu kadagio kvapu. O mūsų kombučerijos kaimynai teigia, kad jis puikiai tinka su džinu. Tad nors kadagių ir citrinų skonio “Būkčia” jau yra pagarsėjusi tuo, kad lengvai nuveja bet kokį vasaros karštį, ši kombučia puikiai tinka tiesiog užsinorėjus pasimėgauti, ar atsigaivinti. Netikėtas, lengvas ir neįpareigojantis, kaip svajingas debesies gaivumas:)
Sudedamosios dalys: Kombučia (vanduo, gyva kombučios kultūra, cukrus, žalioji arbata, juodoji arbata), citrinų sultys 0,67 %, žolelės, kadagio uogos 0,15 %, anglies dioksidas.
100 ml. produkto maistingumas: energetinė vertė 80,6 kJ/19,2 kcal.; riebalai 0,0 gr., iš kurių sočiųjų riebalų rugščių 0,0 gr.; angliavandeniai 4,8 gr.; iš kurių cukrų 4,8 gr.; baltymai 0,0 gr.; druska 0,0 gr.
Laikymas - šaldytuve 2-6C temperatūroje.
Atidarius rekomenduojama suvartoti per keletą dienų.Tai nealkoholinis gėrimas, pagal įstatymus gali būti nuo 0 iki 1,2% alkoholio (panašiai kaip giroje ar kituose
fermentuotuose sveikuose produktuose).