Rudens spalvos
-

Sveikas patiekalas ilgėjantiems rudens vakarams
Jums reikės:
- Špinatų 200-300 gr.;
- Šparaginių pupelių 500 gr.;
- Virtų burokėlių 2-3 vnt.;
- Ožkos sūrio pakelis;
- Mėgstamų prieskonių, aliejaus arba sviesto.
Gaminimas
Šparagines pupeles lengvai apvirkite, bet nepervirkite. Išgriebę iš vandens apkepkite keptuvėje ant sviesto arba aliejaus. Prieš baigiant kepti sumeskite supjaustytus špinatų lapus ir išmaišykite. Pridėkite mėgstamų prieskonių.
Virtus burokėlius nulupkite, sumaišykite su druska, šaukštu aliejaus, galite išspausti citrinos.
Lėkštėje sudėkite daržoves. Ant burokėlių sudėkite trumpai pakepintą ožkos sūrį - jis turi šiek tiek suminkštėti.
Sūrį galite pakeisti tarkuotu kietu sūriu, kepintais riešutais, sėklomis ar kitais mėgstamais priedais.Skanaus!
Receptą pateikė Romualda Stragienė.

